Toetsenbord op zonne-energie

Op Stylecowboys staat een interessant artikel over het nieuwste toetsenbord van Logitech. Het gaat om de K750, die op zonne-energie werkt.

De functionaliteit van het toetsenbord is hetzelfde als die van elk ander toetsenbord. Op dit toetsenbord zitten daarnaast 2 zonnecollectoren, die zonne-energie opvangen en opslaan in een batterij. Het toetsenbord schijnt, wanneer het volledig is opgeladen, 3 maanden te werken zonder opnieuw opgeladen te moeten worden.

Met het oog op duurzaamheid is dit een aanwinst. Er zijn geen batterijen meer nodig en daarnaast is het toetsenbord oplaadbaar met zowel zonnelicht als licht dat afkomstig is van een lamp. Design en comfort staan hoog in het vaandel bij Logitech. Dit is te zien aan de manier waarop de K750 ontworpen is en aanvoelt. Met een dikte van slechts 8 milimeter zal hij weinig bureau’s misstaan. Wij vinden het in ieder geval een mooi toetsenbord.

De K750 is vanaf december leverbaar en zal rond de 80 euro gaan kosten.

Hieronder nog een filmpje van Logitech zelf van het ‘unboxing’ van de K750. Beetje afgezaagd dat wel, maar het geeft een goed beeld van het toetsenbord.

Advertenties
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Advertenties
%d bloggers liken dit: