Identity staat voor Comfort, Duurzaamheid en Energiezuinigheid.

Identity biedt een comfortabele, duurzame en energie zuinige werkplek. De kantoorvilla’s voorzien voor een groot deel in hun eigen energiegebruik. De moderne bouwmethoden, vooruitstrevende installatietechnieken en uitgekiend materiaalgebruik maken dit mogelijk.

De energieprestatie coëfficiënt van het gebouw ligt ca. 20% onder de geldende normen (2010). Verwarming en basiskoeling van uw kantoor vindt plaats via een bivalent systeem waarbij warmte- en koudeopslag in de bodem wordt gecombineerd met een HR-verwarmingsketel. U regelt de vloerverwarming en vloerkoeling individueel per ruimte.

Doordat de kozijnen van de oost-, zuid- en westgevel voorzien zijn van screens, blijft het comfortabel werken tijdens de zomer. Een zonnevoeler schakelt de screens automatisch. Bovendien weert de toegepaste gasgevulde beglazing 70% van de zonnewarmte.

Wilt u meer energie besparen, dan kunt u uw kantoorvilla voorzien van een PV zonnecentrale. Dit zonnecollectorsysteem zorgt voor het opwekken van elektriciteit voor de basisbehoefte.

Naast het standaard vloerverwarmings- koelingsysteem kan er gekozen worden voor een  Full-Conditioned ingericht gebouw, door middel van een individueel regelbaar luchtgekoeld warmtepompsysteem.

Het Identity kantoorgebouw kenmerkt zich naast de individuele uitstraling en luxe, door duurzaamheid, lage energiekosten en comfort.

Voor meer informatie over de  Kantoorvilla’s bekijk de diashow:

Advertenties
  1. You sound so passionate about what you are writing. Keep up the good work!

  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Advertenties
%d bloggers liken dit: